Nyheter

25. okt, 2020

Idag fick Rudolf testa dragselen han tyckte det var helt okej inga konstigheter lite svårt att gå rakt fram med huvudet upp bara , det finns ju så mycket att sniffa på.
Jag tycker det är bra att variera motionen för hundarna så dom tränar olika muskler.
Varannan vecka tränar vi rallylydnad och agility det är väldigt kul , små framsteg för varje gång .
Rudolf är en väldigt kul hund att jobba med han är med på allt och extra kul om det går i full fart enligt honom,det är bara matte som ska hänga med och komma ihåg allt.

25. okt, 2020
18. okt, 2020

Delicate Designs Ymer förare Håkan var i Höganäs på lydnadstävling i lördags 17 Oktober de fick 168 poäng i startklass och blir då uppflyttade till lydnadsklass 1.
Stort GRATTIS det är ni värda väldigt stolt uppfödare <3

13. okt, 2020

En liten filmsnutt på Irene och Storm som tränar för den fjärde trick titeln även Prime Irenes andra hund tränar också för sin fjärde trick titel.
Blir så glad och stolt över mina valpköpare och mina små "valpisar".

13. sep, 2020

Lördagen 12 September packade vi bilen för utställning kändes konstigt var i November sist när vi körde till Växjö.

Sydskånska kennel klubben anordnade en inofficiell utställning i Falsterbo corona anpassad väldigt bra arrangerat :).

Denna gång var det Rudolfs tur hans första utställning det är tråkigt att det inte blivit någon innan men vi har åkt runt på olika träning för att inte vara helt off.

Vi skulle in som nr 2 i ringen  Rudolf tog det hela mycket bra glad positiv inte jättebra i rörelsevisningen lite hopp studs mm, men stod stilla länge och bra vi domarbordet.

Han fick bra kritik förutom att lite dåligt avgränsande prickar tyckte hon (det kan vi diskutera mycket om men det håller vi för oss själva) fick även hederspris.

Önska visades också men hon gillade inte domarens keps och mörka glasögon så det blev inget hederspris, bättre lycka nästa gång.

Så jag fick en BIR valp med mig hem som gärna ätit upp den fina rosetten han vann :D