Nyheter

12. jan, 2020

3 veckor går väldigt fort nu är det bara 6 veckor kvar innan Yara ska valpa.

Vi tycker att det verkar som att hon är dräktig ,visar tecken på det plus att vi har kollat på vårt speciella hokuspokus sätt ;)

Ska bli så roligt att se vad detta kan bli av dessa två trevliga individer.

Annars lunkar vardagen på som vanligt här med arbete djurskötsel och motionering.

Ragnar växer är högst i flocken nu könsmognaden börjar visa sig kissar oftare när vi är på promenader. Just nu väger han 28,5 kg ca:59 cm hög ser riktigt trevlig ut tycker jag, vi får vänta till våren att åka på utställningar och se om domarna håller med.

29. dec, 2019

Nu har det gått en vecka sedan vi började vår parningsresa till Tällberg i Dalarna där vi besökte Christina och Tony Holm samt deras 3 dalmatiner killar.

Jag hade sån tur att Monica(Helgas matte) hängde på, det blev en rolig tripp med många skratt där vi var ute på små hala grusvägar i ingenstans kändes det som :)

Yara och Pacy fattade tycke för varandra så det blev två lyckade parningar , nu får vi vänta iallafall två veckor innan vi vet om det blivit något.

Stort tack till Monica för trevligt resesällskap och till paret Holm  för er gästfrihet,  jättekul att diskutera hund med er  äta gott och umgås.

26. nov, 2019

Nu har jag bestämt mig det blir valpar på Yara när hon löper nästa gång vilket bör vara i December :)

Detta ska bli riktigt spännande Yara är en riktigt rolig positiv tjej ,jag har aldrig haft en hund som snackar så mycket som hon gör.

Hon är full av energi koll på allt i omgivningen lätt att ha med sig anpassar sig efter vad vi hittar på,väldigt lik sin mamma Diva (lite lugnare vilket inte gör något alls).

Är ni intresserad  slå en singnal så berättar jag gärna mera om Yara och kennel Delicate Design :)

070-2407051

 

19. nov, 2019

Gisla 5,5 månad.

24. okt, 2019

Lördagen den 19 September åkte vi till Hässleholm Pudelklubben anordnade en utställning i Qupoolen.

Ragnar Astrid och Helga var anmälda  dom uppförde sig väldigt bra allihop , det är en ganska jobbig miljö. Mycket hundar väldigt lite yta att vara på och människor som pratar i högtalare.

Jättekul att alla 3 var lika oberörda Astrid blev etta  och Helga tvåa båda  med HP (hederspris). Ragnar blev Etta med HP sen tävlade han mot en äldre hanvalp och vann över honom sen vann hann även över tiken i BIR och BIM.

Så dagen avslutade han med att bli BIR valp och 3:a i gruppen alltså BIG 3:a, vi ställde även upp i syskonklass fick fin kritk och HP på gruppen.