Nyheter

6. mar, 2021

Nu är det bestämt att vi parar Garbo vid nästa löp som blir september - november  så tyvärr vintervalpar ,men om min plan för henne ska lyckas så måste det bli såhär.

Jul-kullen har börjat röntgas med väldigt bra resultat 4 st med HD A ED 0 de andra 4 kommer röntgas inom snar framtid  🙂 

Så förra veckan firade vi med champagne  då både Rudolf och fodertiken Önskas HD ED resultat kom.

Nu väntar vi på våren ser fram emot BPH i April.

 

 

 

 

 

21. feb, 2021

Tyvär så blev det ingen parning mellan Garbo och Nocco det är inte alltid naturen vill som vi :(

Vi får se om det blir parning nästa löp eller så väntar vi till 2022.

Mer information kommer så fort jag bestämt mig och letat upp en ny hane.

 

23. jan, 2021

Nytt år och nya möjligheter :)

Önska var på besök en runda vi passade på att ta några bilder kul att se hon utvecklas , Josefin sköter om henne väldigt bra. Både Önska och Rudolf  påminner så mycket om Yara både till sättet och i utseendet särkilt huvud uttryck, självklart finns Pacy också med i det hela "alltet".

Rudolf och jag har fått ta en ofrivillig paus i träningen han har fått en muskelskada i låret som  upptäcktes för en månad sen , så nu är det koppelpromenader och laserbehandling.  Vi  jobbar  på att det ska bli bra så Rudolf kan  ut i skogen och träna på att gå sakta i blåbärsris tydligen lika bra som rehab i trask.

Inget löp ännu på Garbo ,det känns som det är enorm efterfrågan på valp kommer flera mail per vecka. Det är roligt att så många är intresserade av valp och  det verkar som det är ett genomtänkt beslut i de flesta fallen.

Ni som letar efter en ny prickig familjemedlem tänk på att vara ute i väldigt god tid och besök en kennel och bilda er en egen uppfattning av hundarna och uppfödaren, för min del är det viktigt att allt känns rätt för alla inblandade. 

 

24. dec, 2020

Garbo som charmar alla besökare.

24. dec, 2020

Vackra Diva