Nyheter

24. dec, 2020

Nu är det jul igen känns inte som det var ett år sedan vi körde till Dalarna för att para Yara, tiden går fort när man har roligt heter det ju.

Det har varit både roligt och jobbigt med 2020 ett konstigt  år kan man lugnt påstå , Jul-kullen anlände den 20 februari vilket var väldigt positivt. Vi har fått lära känna så många nya människor som gör allt för sina prickar vilket glädjer mig , en 6 månaders träff har vi haft där alla kom även pappa Pacy. 

Rudolf har gått kurser valp lydnad och nu kör vi rallylydnad agility, vi har även lyckats prova på 2 valputställningar. Detta har gett mig mycket glädje i år att få träna tillsammans med honom , han är så positiv och framåt.

Mamma Yara flyttade till Bo och Bodil i Danmark vilket var jobbigt men kändes ändå som rätt beslut , vi har väldigt bra kontakt och jag får ofta höra att hon är Köpenhamns vackraste dalmatiner:)

De tråkiga sakerna som hänt lägger vi bakom oss och ser fram på nästa år istället, 2021 ska det bli valpar på Garbo om allt går enligt planerna. Parning någongång februari-april med hanen Nocco information hittar ni under planerad kull. 

Jul-kullen ska röntgas HD ED under våren sen ska vi även träffas och göra BPH i april en kul och spännande vår att se framemot.

Ett stort tack till alla valpköpare som tar hand om era prickar så bra :)

Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År !

25. okt, 2020

Idag fick Rudolf testa dragselen han tyckte det var helt okej inga konstigheter lite svårt att gå rakt fram med huvudet upp bara , det finns ju så mycket att sniffa på.
Jag tycker det är bra att variera motionen för hundarna så dom tränar olika muskler.
Varannan vecka tränar vi rallylydnad och agility det är väldigt kul , små framsteg för varje gång .
Rudolf är en väldigt kul hund att jobba med han är med på allt och extra kul om det går i full fart enligt honom,det är bara matte som ska hänga med och komma ihåg allt.

25. okt, 2020
18. okt, 2020

Delicate Designs Ymer förare Håkan var i Höganäs på lydnadstävling i lördags 17 Oktober de fick 168 poäng i startklass och blir då uppflyttade till lydnadsklass 1.
Stort GRATTIS det är ni värda väldigt stolt uppfödare <3

13. okt, 2020

En liten filmsnutt på Irene och Storm som tränar för den fjärde trick titeln även Prime Irenes andra hund tränar också för sin fjärde trick titel.
Blir så glad och stolt över mina valpköpare och mina små "valpisar".